Osa 1. Minä se olen, Camily

Eli ensimmäinen osa Lc Lindana saapui :D Kuvia n. 62. Etenee tiedän nopeasti mutta älkää välittäkö siitä. Nyt lukemaan! Ja vielä ensimmäisessä osassa Cam (Camilyn) on kertojana.

Hei! Minä olen Camily Lindana, Lindana kantaäiti. Minä haluan perustaa perheen joten tavoitteenani on perhe. Toivon saavuttavani joskus Opettaja uran huipun. Horoskoopiltani olen kai rapu ja.... Asun Kaunialassa. Tällä hyvin suurella tontilla mutta tässä hyvin pienessä talossa joka on nyt takanani. Katsotaan siis missä asun.

No tässä se sitten on.. Yhdistettu Olohuone/Wc ja Keittiö :) Mahtuukohan tuolla edes seisomaan. No ehkä juuri ja juuri. Lempivärini on siis vaaleanpunainen kuten ehkä arvata saattaa.

Huomasin ihanan sohvan vieressä valkoisen kirjahyllyn jossa oli keittokirja jonka omisti äitini Hannah. No.. miten jouduin tänne on pitkä ja vanha tarina jota en tässä ala kertomaan. Opin jotain uutta, Älä koskaan jätä hellaa vahtimatta :D.

Ja sitten tämä tyttö nimeltä Jennifer toi postia. Hän taisi kauhistua pientä mökkiäni tontin toisella laidalla. Noh minkäs sille voin kun ei olee varaa kalliimpaan kartanoon muuttaa..

No ei siltä opetus uralta saanut paikkaa mutta ihan hyvin tienaan politiikka urallakin.Jos se opetus ura tulisi toiste vastaan.

Tämän näköinen ei minun mieleeni mies tuli tuomaan paketin. Rod Humbleko ?? No paketti toi tietsikan jonka avulla sain ostettua itselleni Mikron :D Hyvä ostos on.

Onneksi löysin sen keittokirjan pääsin hetimiten tekemään voileipää :''D Oisinhan mä osannu tehdä sen ilman keittokirjaakin?

-Hei! Minä olen Camily :) Muutin tänne juuri, tervehdin ja odotin mitä tummatukkainen nainen sanoisi. -Ai siis sinä! Se.. Lindana. No tervetuloa Kaunialaan. Minä olen Lilian, nainen esittäytyi.

Pienen rupattelu tuokion jälkeen vastasin puhelimeen ja tälläinen hot poika pyysi minua Fm'ään. Päätin lähteä ja tutustua häneen. Nimi oli Nawwaf (?okei).

-Te olette kyllä komea, tosin komeampi ilman laseja, päätin sanoa. - Ai kiitoksia, Nawwaf sanoi katsoen minua silmiin.

Ja niin se mistä unelmoin toteutui. Minä ja ensisuudelma :D

Ehdimme vielä hetken jutella ja vähän muutakin kunnes päätin lähteä kotiin sillä onhan huomenna työpäivä. Toivottavasti saan sukua tuon miehen kanssa *suuret odotukset*

Nyt olen valmis kohtaamaan politiikka uran haasteet. Kohta se kyyti tulee ja saan esimakua työn raskaasta arjesta..

Ja sitten ei muutakun menoksi. Ja nämä auton ovet voisi vaihdattaa sillä tämäkään ei meinaa sulkeutua. Ja kuski vain valittaa ettei tämä ole mikään lada että menevät ovet vähemmästäkin kiinni.

Pöh.. Siellä olikin tylsempää kuin oisin koskaan jaksanut odottaa. Onneksi Nawwaf tulee kohta.. Hän saa piristää minua oikein kunnolla!

-Minun on jo pitkään pitänyt kysyä.. Tota.. Seurustelaanko me nyt vai?..Kysyin.. Oliko se liian nolo kysymys, siitä en ole varma. -No joo! Miksipä ei, hän vastasi. Jess!(tuo seurustelu juttu tuli teinihackin mukana jonka olen kuitenkin poistanut sillä puoliväliin asti kumpikaan ei vanhentunu :S )

Vaikka kaikki tuntui täydelliseltä, piskit kävi kaivamassa kuoppia joka minuutti. En oikein pidä koirista.. Olen enemmän kissa ihmisiä. No mutta kuitenkin sain tuota kuoppaa useampi tunti täyttää..

Ja sitten kun sain mikron asetettua keittiöön se syttyikin tuleen.. Ja kun myyjä ei viitsinyt myydä palovaroitinta avun tuleminen kesti sillä en saanut kauhusta puhelinta alussa käteen.

Olin viimein saanut töitä Opetus uralta ja tein sitä mielummin kuin Politiikkaa ja kaikkea.. Nyt olen menossa ensimmäistä kertaa leikkikentälle.

-Heiii tulisitko käymään täällä? Minulla olisi aika tärkeää asiaa, Saatte arvata kenet kutsuin.

Olenko edustus kelpoinen? No kerron että kutsuin Nawwafin kylään. Ja toivon että hän muuttaa tänne ;)

(Kuva halista katosi bittiavaruuteen) Kuitenkin hän toi mukanaan $8517 ja nämä tavarat. Rahaa kertyi n.$20.000. Nawwaf on Horoskoopiltaan jousimies ja Tavoitteeltaan tieto. Hän taisi olla töissä löysäily alalla..

Ja sitten.. Tässä meidän iki-ihana värikäs makkarimme.

Ja kylpäri, huone oli niin pieni että sanon kameran tällä puolella vielä amme.

Keittiö/ruokailutila. Ja tuolla seinän takan vielä uuni josta EI erillistä kuvaa.

Ja vielä olkkari :)

Tässä meidän ihana pari ^^ Cam (Camilyn) ja Naww (Nawwaf)

---Tässä kohdassa tarina muuttuu ihan minun kertomis muotoon---

Cam oli juuri lähdossä kaupungille kun Naww oli pyydystämässä perhosia, sulonen :P

Cam osti tilin melkein tyhjäksi. Uusia vaatteitahan pitää olla riittävästi.

''Minä se olen, Camily!''

Puuhailu lakanoiden välissä taisi onnistua? Vai oliko kenties Nawwin leipä ollut homeessa??

Ja juuri kun tyttö oli saanut siivottua pöntön se sotkeutui taas. Tätä jatkui seuraavat 15 minuuttia :D

Ja kun englanniksi en jaksa urakysymyksiin vastata sain ihana Nawwimme potkut.. Noh ei jäädä mutaan makaamaan! Tai jotain sellaista

Masentuneen Naww meni kokkaamaan spagettia koko perheelle. Tässä näette sen meidän piiloutuneen uunin :D

Cam heräsi monesti yöllä painajaisiin joka koski kai jotain pingviiniä?? Ei hän kyllä pingviiniä ole tavannut?

Ja perijätaulu saatiin väsättyä. Kiintoisaa kyllä Cam seisoi saman seinän vieressä kuvaa maalatessa :'''D

-Onko isin pikku poika siellä?? Kukkuu??, Naww lässytti Camin nauraessa mahalle. Siis poikaa toivotaan.

Tänään se päivä koittaa.. Naimisiin meno. Eikö Cam olekkin kauniina tänään? Häntä kyllä jännitti kuten ilmeestä voi päätellä.

-Oletko valmiina?, Naww kysyi. -Olen.

Näin se tapahtui. Nyt kyllä kävi emämoka!! Nawwaf ojensi sormuksen ekana eli.. Cam muuttui Camilyn Bendettiksi.

Nawwilla oli yhteyksiä MYÖS lapsiin. Ei tämä ei ole hänen tyttönsä ihan ystävä vain.

Synnytys käynnistyi yöllä.

 Ja tälläinen sinisilmäinen poika tuli :) Hänet nimettiin Timmyksi.

Cam ei suostunut laskemaan poikaa takaisin kehtoon. (Kun tein tilaa kehdolle samalla poistin seinäin jossa oli perijä taulu -.-)

Tämä kaikki uuvutti Camia ja tämä raukka nukahti pystyyn. Uuvuttavaa tämä on kyllä tainut olla.

Ja vuorostaan Naww poltti ruuan. Onneksi nyt oli palovaroitin.

Ja taas painajaisia.. Voisiko apua saada jostain?

Isä tykkäsi syöttää Timmyä mutta vaipan vaihto oli iljettävää kuulemma. Mutta siihenkin joutui.

Nyt on synttäreiden aika. Toivotaan Timmyä suloiseksi :D


Ja siinä vasta kasvanut Lindana suvun esikoinen, Timmy. Hiukset ja vaatteet meni vaihtoon mutta siitä ei erillistä kuvaa ole.

Ja sitten taas raskaana. Vaikka kuva sen huonosti näyttää, maha on pyöreä.

-Mehän voitaisiin matkustaa kun lapset ovat kasvaneet! (tai siis lapsi) Naww totesi. Cam kuitenkin pysyi vaisuna asiasta.

Posteja ja laskuja kertyi koko ajan lisää ja joka aamu Naww oli niitä maksamassa.

Timmy oli suloinen kun leikki uudella kanilelulla ^^

Camin odotellessa miestään ulkona hän väkersi lumiukon pihalle. Mutta kylmyyden iskiessä päälle hän meni takaisin sisälle.

Nyt se suloinen pingviini tuli ja puhui politiikasta lumiukolle. (anteeksi että seinät ovat talossa alaalla, pääsi unohtumaan)

Cam aloitti Timmyn opettamisen mutta tilaa oli liian niukasti tähän.

Niinpä päätin isontaa olkkaria ja tehdä pienen 'Ruokanurkkauksen'.

Ja lopulta isä sai timmyn oppimaan kävelyn opinnot.

 

/////////Tähän päättyy osa 1. Minkälainen seuraavasta osasta tulee, sitä en tiedä. monta lasta tulee? :D Kommentoikaa ahkerasti kiitos

-Ricky-